The Energizing Experience...

Training Mindfulness Based Stress Reduction

Stress is een verschijnsel waar men in onze dagelijkse samenleving steeds meer mee te maken krijgt. Door de huidige maatschappij waarin zaken als meer werkdruk en hogere verwachtingen steeds belangrijker worden staan medewerkers altijd onder druk om goed te presteren. Deze prestatiedrang kan op den duur zorgen voor onrust, stress, fysieke klachten, vermoeidheid en/of depressie.

Stresspreventie en stresshantering zijn tegenwoordig dus van cruciaal belang. Daarom organiseert WorkWell i.s.m. MGI Coaching Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR); een gerespecteerde en wetenschappelijk erkende (evidence based) nieuwe behandelwijze.

'Mindfulness is de Engelse vertaling van een kernbegrip dat in het Pali - een oude Aziatische taal - sati wordt genoemd. Sati betekent het observeren of in figuurlijke zin oog in oog zijn met wat zich in het nu in of aan ons voordoet. Het impliceert tegenwoordigheid van geest, ontspannen aandacht.

Bij deze training ligt de essentie op rust en ontspannen momenten creëren afgewisseld met theorie. De oefeningen zijn praktisch en effectief en zijn afgeleid van meditatie, mindfulness, yoga en Qigong technieken. Voor de meeste medewerkers resulteert dit in een gevoel van ontspanning, meer energie en goede balans werk-privé. De effecten van de training zijn voor langere tijd merk- en voelbaar.

De training is bedoeld voor medewerkers die:

- hun stress beter willen hanteren en verminderen,
- vitaliteit en concentratie willen verbeteren,
- op een andere manier willen omgaan met hoge werkdruk, twijfel, onzekerheid,
- nieuwe inzichten over zichzelf willen ontwikkelen,
- meer innerlijke rust en kalmte willen ervaren,
- 'n aangename energie balans werk-privé willen ontwikkelen.

Wanneer en waar?

bij WorkWell op de Vaartweg 163c 1217 SP Hilversum

Groep 3 start iedere woensdagavond vanaf 12 januari 2011.
Tijd 20:00 - 22:00 uur
Data 12 jan. 19 jan. 26 jan. 2 feb. 9 feb. 16 feb. 23 feb. 2 maart.
Kosten Acht avondsessies van 2 uur a € 450,- p.p. inclusief BTW.

Inschrijven of informatie?

Neem contact op met Anne-Mieke Fransen op 06 553 487 41 of mail naar info@workwell.nl'De enige manier om vooruit te komen, is door af en toe stil te staan.'Nieuws

Het nieuws wordt opgehaald.

Bekijk al het nieuws

Gezondheidscentrum Hilversum
Vaartweg 163c
1217 SP Hilversum
T 035 623 53 00
info@gezondheidscentrumhilversum.nl

Klik hier voor een routebeschrijving >